Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

"Barn hjelper barn"

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

 

Hvert år samlet vi inn penger til et veldedig formål, som skal hjelpe andre barn. For andre år på rad, skal vi samle inn penger til barne- og ungdomsklinikken på Haukeland. I forbindelse med barnehagedagen som er i mars, arrangerer vi en foreldrekafé hvor inntektene går til dette.

 

Pengene som kommer inn, blir brukt til å kjøpe inn gavekort som førskolebarna får overrekke på barne- og ungdomsklinikken. Gavekortet blir brukt til å trivselstiltak som leker, IKT-underholdning og innkjøp av premier som gis til trøst og oppmuntring for pasientene ved blodprøvetaking og undersøkelser.

 

Gjennom å samle inn penger til dette formålet lærer barna empati, å dele med andre, glede over egen helse og de får kjennskap til sykehuset som en institusjon for barn.

Personvern