Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Livssynsformål

Akasia Nykirken barnehage har følgende særlige bestemmelser for livssynsformål:

Barnehagen bidrar til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon.

Vi samarbeider med Nykirken (barnas katedral) om denne oppgaven. Med jevne mellomrom besøker vi kirken, der vi får høre fortellinger og sanger med kristent innhold fra presten og menighetspedagogen. Kirkebesøkene er populære hos barna. Ellers har vi faste felles samlinger på huset. Som oftest bygger fellessamlingen videre på budskapet som ble formidlet i kirken uken før.

Vi er en barnehage som er åpen for alle uavhengig av religiøs tilknytning, vi ønsker å lære barna gode verdier og fokuserer på trygghet, undring, likeverd og tilgivelse.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern